ΡΟΔΟΣ: ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ… ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ – ΤΑ ΔΥΟ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

744Τα δύο εγγόνια της 69χρονης φέρονται ως οι δράστες της ειδεχθούς δολοφονίας της 69χρονης τα ξημερώματα της Τρίτης στ’ Ασγούρου. Φέρονται να είχαν προστριβές με την 69χρονη από την οποία ζητούσαν διαρκώς χρήματα τα οποία αδυνατούσε να τους δώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν εξάλλου ότι βρέθηκε και η τηλεόραση (LG 32 ιντσών) και κατηγορούνται ακόμη δύο άτομα για κλεπταποδοχή. Συγκεκριμένα ο ένας εξ αυτών, ο οποίος φέρεται να έχει και φιλικές σχέσεις με τον εγγονό, την αγόρασε από αυτόν έναντι 150 ευρώ και κατόπιν την πούλησε στον άλλο κατηγορούμενο για κλεπταποδοχή έναντι 180 ευρώ. Και οι δύο δηλώνουν ότι αγνοούσαν πως πρόκειται για προϊόν κλοπής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας ρίχνει στον άλλο τις ευθύνες για το έγκλημα

Ο εγγονός, ισχυρίζεται ότι η αδερφή του μπήκε από το παράθυρο στο σπίτι με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα. ‘ Οταν έγινε αντιληπτή από την γιαγιά της, η εγγονή την έσπρωξε, η άτυχη γυναίκα έπεσε με το πρόσωπο στο σίδερο του κρεβατιού, με αποτέλεσμα να προκληθεί το τραύμα στο κεφάλι. Τότε η αδερφή του, πήρε την τηλεόραση και του την έδωσε από το παράθυρο.

Από την πλευρά της η εγγονή, δεν δέχεται καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, υποδεικνύει ως δράστη τον αδερφό της ισχυριζόμενη ότι προσπαθούν να της επιρρίψουν το έγκλημα.

Την έρευνα η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συντονίζει η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κυρία Κυριακή Κλιάμπα, η οποία βρίσκεται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

www.dimokratiki.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ