ΑΙΣΧΟΣ: Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΗ Λ. ΚΑΝΕΛΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΗ

Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη είπε χωρίς να ζητήσει συγνώμη ο Γιώργος Στύλιος

stylios_giorgos198Μαλλιά κουβάρια έγιναν στη Βουλή η Λιάνα Κανέλλη με τον Γιώργο Στύλιο με αφορμή ερώτηση της βουλευτή του ΚΚΕ για τον υποσιτισμό στα σχολεία. Ακούστηκαν βαριές κουβέντες, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει και ο πρόδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης που καταδίκασε τη στάση του υφυπουργού Παιδείας.
Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ αμφισβήτησε τον τρόπο που αντιμετωπίζει το υπουργείο Παιδείας το θέμα του παιδικού υποσιτισμού και παρομοίωσε τον υφυπουργό Παιδείας με την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι, όπως είπε.

Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Στύλιου. «Θέλετε να με κάνετε Κασιδιάρη αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης» είπε ο κ. Στύλιος, προκαλώντας την έκρηξη της κας Κανέλλη, η οποία από το έδρανό της φώναζε: «σα δεν ντρέπεστε, σα δεν ντρέπεστε, σα δεν ντρέπεστε…».

«Δεν σας ακολουθώ» απάντησε ο υφυπουργός Παιδείας. «Σας παρακαλώ κύριε υπουργέ, τι εκφράσεις είναι αυτές;» αντέδρασε και ο προεδρεύων, Γιάννης Δριβελέγκας.

«Φωνάζει, διαμαρτύρεται, κουνάει τα χέρια της! Θα μπορούσατε να της κλείσετε το μικρόφωνο», διαμαρτυρήθηκε ο Γ. Στύλιος. «Απειλεί μέσα στη Βουλή;» φώναξε η Λιάνα Κανέλλη.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε άμεσα ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη και πήρε το μέρος της κας Κανέλλη. Είπε μάλιστα ότι θα ζητήσει συγγνώμη από το βήμα της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής.

«Ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει» είπε με νόημα, ενώ η βουλευτής του ΚΚΕ δήλωσε ότι δεν την καλύπτει η συγγνώμη του προέδρου της Βουλής και έκανε γνωστό πως θα φτάσει το θέμα μέχρι τον πρωθυπουργό.

Θυμίζουμε ότι η κα Κανέλλη στο παρελθόν είχε δεχτεί επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής πριν από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Η βουλευτής του ΚΚΕ είχε πετάξει εφημερίδα στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, υπερασπιζόμενη τη Ρένα Δούρου, στην οποία ο Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι με νερό.
Στη συνέχεια, ο προφυλακισμένος σήμερα, βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαστούκισε τη Λιάνα Κανέλλη.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ