ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΛ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτις 18 Σεπτεμβρίου 2014 η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, είχε ζητήσει με έγγραφο υπόμνημά της προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας, να συζητήσει και να λάβει αποφάσεις σε εκείνη την συνεδρίαση, για μια σειρά αιτήματα που αφορούν την οικονομική ανακούφιση των ανέργων και των οικογενειών τους, που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου. 

Τότε η Δημοτική Αρχή, δια του δημάρχου δήλωσε ότι δεν ήταν έτοιμη να συζητήσει το θέμα και δήλωσε ότι στην επόμενη ή στην μεθεπόμενη συνεδρίαση το πολύ, θα συζητιόνταν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Από τότε έγιναν 5 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και δυστυχώς ούτε φωνή, ούτε ακρόαση για το θέμα που έθεσε το Εργατικό Κέντρο για την λήψη μέτρων προστασίας των ανέργων. Τι να υποθέσουμε άραγε ότι συμβαίνει; Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε αδικαιολόγητη την σχεδόν δίμηνη καθυστέρηση.

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, ζητά να τεθεί το θέμα άμεσα για συζήτηση προς ημερήσιας διάταξης στην πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα που προβάλει με το συγκεκριμένο υπόμνημά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ