ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΤΑ

ΔΗΜΟςΛΑΡΙΣΑςΣυνεχίζονται οι συναντήσεις διαβούλευσης με κατοίκους και φορείς συνοικιών της Λάρισας, που διοργανώνουν τα συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Ειδικότερα. κάλεσμα στους κατοίκους της Φιλιππούπολης να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση με σκοπό την συζήτηση των προβλημάτων της περιοχής και την κατάθεση προτάσεων ενόψει της σύνταξης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου για το 2015 αλλά και τους πενταετούς επιχειρησιακού σχεδίου, απευθύνει το συμβούλιο της 1ης Δημοτικής Κοινότητας.

Η συνάντηση – σύσκεψη με τους κατοίκους θα γίνει  την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου  στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Χατζημιχάλη 62 στο 2ο όροφο

Επίσης, το συμβούλιο της 3ης Δημοτικής Κοινότητας θα επισκεφθεί την ερχόμενη  Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, τη συνοικία ΑΤΑ. Η συνάντηση που θα έχει ως αντικείμενο την καταγραφή των προβλημάτων και την διατύπωση προτάσεων, θα πραγματοποιηθεί στις 5 μ.μ. στο δημοτικό αναψυκτήριο στην Πλατεία ΑΤΑ.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, μέλη του Συμβουλίου της κοινότητας θα επισκεφθούν τα σχολεία της περιοχής όπου έχουν συναντήσεις με τους συλλόγους διδασκόντων και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ