ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΚΕΛΛΑΣ«Είμαι σίγουρος πως η πόλη της Λάρισας θα αγκαλιάσει το Χαμόγελο του Παιδιού και θα τους στηρίξει, όχι μόνο γιατί οι Λαρισαίοι είναι άνθρωποι της προσφοράς, αλλά γιατί, πολύ περισσότερο, όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι κάτι που αξίζει της στήριξής μας». Με τα λόγια αυτά ο κ. Χρήστος Κέλλας υποδέχθηκε στη Λάρισα τον πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού κ. Κώστα Γιαννόπουλο και στους συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης.

Πιο αναλυτικά ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα στη Λάρισα τον Κώστα Γιαννόπουλο και το Χαμόγελο του Παιδιού, και τους υποδεχόμαστε για κάτι ιδιαίτερα σημαντικό: για την έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης.

Ένας από τους δείκτες πολισμού μιας κοινωνίας είναι η συμμετοχή και η οργάνωση των πολιτών σε εθελοντικές οργανώσεις που προασπίζονται τα ατομικά δικαιώματα και προστατεύουν τις κοινωνικές δομές.

Το Χαμόγελο του Παιδιού δεν είναι απλά μια τέτοια εθελοντική οργάνωση. Το Χαμόγελο του Παιδιού αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, με δράσεις τις οποίες ζηλεύουν σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και οι οργανωμένοι κρατικοί φορείς.

Η επιτυχία του κ. Γιαννόπουλου και των συνεργατών του, μα πάνω απ’ όλα η καθολική συμπαράσταση της ελληνικής κοινωνίας, η οποία αγκάλιασε το έργο και τις δράσεις των ανθρώπων του Χαμόγελου του Παιδιού, δείχνουν ξεκάθαρα τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι όσοι αντιμετωπίζουμε κοινωνικά θέματα από θέσεις ευθύνης.

Είμαι σίγουρος πως η πόλη της Λάρισας θα τους αγκαλιάσει και θα τους στηρίξει, όχι μόνο γιατί οι Λαρισαίοι είναι άνθρωποι της προσφοράς, αλλά γιατί, πολύ περισσότερο, όλοι γνωρίζουμε πως είναι κάτι που αξίζει της στήριξής μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ