ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

ροντουληςΔήλωση με αφορμή το θόρυβο που ξέσπασε τις τελευταίες ημέρες για το γήπεδο των Δένδρων έκανε σήμρα ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” Στ. Ροντούλης τηρώντας σαφείς αποστάσεις από τη θέση που εξέφρασε ο πρώην δήμαρχος και υποστηρίζοντας ότι ο χώρος ανήκει ιδιοκτησιακά στο δήμο Τυρνάβου αλλά πρέπει να παραχωρηθεί έναντι συμβολικού τιμήματος στην ΑΕΛ για τις προπονήσεις της.

Στη δήλωσή του ο κ. Ροντούλης αναφέρει:

“Η Δημοτική Παράταξη “Δράση Πολιτών” του Δήμου Τυρνάβου θεωρεί προσχηματική και άνευ ουσίας τη διόγκωση που έχει λάβει το ζήτημα του γηπέδου της ΑΕΛ στα Δένδρα, καθόσον η αντιμετώπιση του είναι απλή και επιβεβλημένη από τα πράγματα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, όταν αποφασίσει επί του θέματος, πιστεύουμε ότι πρέπει να σταθμίσει δύο παραμέτρους. Πρώτον, το γεγονός ότι οι Διοικήσεις της ΑΕΛ έχουν διαθέσει ήδη σεβαστά χρηματικά ποσά για την αναμόρφωση και λειτουργική αναβάθμιση των εν λόγω γηπεδικών εγκαταστάσεων και, δεύτερον, το γεγονός της κρίσιμης συγκυρίας που βιώνει η ΑΕΛ, μια ποδοσφαιρική ομάδα με ιστορικές στιγμές δόξας, που γέμισαν με υπερηφάνεια το φίλαθλο κοινό του νομού μας.

Διατηρουμένων ,λοιπόν, των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του Δήμου Τυρνάβου επί του συγκεκριμένου αθλητικού χώρου, που άλλωστε εκπηγάζουν από ισχύουσες συμβατικές ρήτρες, η απόφαση που θα κληθεί να λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο είναι μάλλον αυτονόητη.

ΟΙ γηπεδικές εγκαταστάσεις στα Δένδρα ανήκουν ιδιοκτησιακώς στο Δήμο Τυρνάβου, πρέπει όμως να παραχωρηθούν για χρήση στην ΑΕΛ, επί καθορισμένου χρονικού διαστήματος έναντι  συμβολικού αντιτίμου, προκειμένου να βοηθηθεί εμπράκτως η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του νομού, σε μια δύσκολη στιγμή της πορείας της, χωρίς κοντόθωρους τοπικισμούς και μικρόψυχες μεμψιμοιρίες.

Στη βάση των θέσεων αυτών, η “Δράση Πολιτών” εκφράζει την πλήρη διαφωνία της με τις απόψεις του πρώην Δημάρχου, του κ. Νίκου Μαλάκου, πιστεύοντας και ευελπιστώντας ότι η νέα Δημοτική Αρχή θα ακολουθήσει εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία, σεβόμενη τη λογική, τη δικαιοσύνη και την τοπική ποδοσφαιρική ιστορία.

Θεωρούμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Τυρνάβου θα ενστερνιστεί τις επί του θέματος κατευθύνσεις της “Δράσης Πολιτών” και θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεικνύοντας σωφροσύνη και ευελιξία στις αποφάσεις του, επ’ ωφελεία των δημοτών και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ