Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

Ανακοίνωση της Μ. Χρυσοβελώνη με αφορμή τη συνάντηση του Κ. Αγοραστού με τον Κ. Σκρέκα παρουσία του Χ. Μιχαλάκη

χρυσοβελωνηΣύμφωνα με ανακοίνωση τους οι κύριοι Αγοραστός και Μιχαλάκης επισκέφθηκαν τον νέο υπουργό Ανάπτυξης Κ. Σκρέκα για να του θέσουν θέματα περιφερειακής ανάπτυξης και ΕΣΠΑ. Ο Κώστας Αγοραστός κατ’αρχήν κινήθηκε θεσμικά ως πρόεδρος της ΕΝΠΕ ενημερώνοντας, ως όφειλε, τον Κώστα Σκρέκα για τα τεράστια προβλήματα στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

Αυτό όμως που με προβλημάτισε, όχι μόνο ως βουλευτή Μαγνησίας αλλά κυρίως ως περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλίας ήταν το γεγονός ότι ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης – ο μόνος που συνόδευε τον Κ. Αγοραστό σύμφωνα με την ανακοίνωση- «στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτά (τα έργα) που προωθούνται στην Π.Ε. Τρικάλων» προκειμένου να επιληφθεί προσωπικά ο υπουργός Ανάπτυξης λόγω εντοπιότητας!

Προσωπικά δεν εκπλήσσομαι από την παλαιοκομματικής νοοτροπίας και τοπικιστική πρακτική του κ. Μιχαλάκη. Εκπλήσσομαι όμως δυσάρεστα με την μεθόδευση της ενέργειας αυτής εκ μέρους του Κώστα Αγοραστού.

Γιατί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας οφείλει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του τόπου μας ενωτικά, χωρίς «ιδιαίτερες προτιμήσεις». Να φροντίζει για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των νομών της Θεσσαλίας, χωρίς διακρίσεις. Σ’ αυτή την υποχρέωση ο Κ. Αγοραστός, μετά από 4 χρόνια, πρέπει επιτέλους να ανταποκριθεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com