ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

soyflaria (Αντιγραφή)Μία σημαντική νίκη πέτυχε χθες βράδυ η ομάδα γυναικών του Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ στο πλαίσιο της Β΄Φάσης του κυπέλλου Ελλάδας στα Τρίκαλα απέναντι στην ομάδα του Ασκληπιού με σκόρ 3 – 2 ( 25 – 17, 22 – 25, 16 – 25, 25 – 23, 10 – 15) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση στην οποία θα συμμετέχουν και ομάδες της Α2 Εθνικής κατηγορίας της ΕΣΠΕΚΕΛ (Φιλαθλητικός – ΕΑΛ – Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.).

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον και με τις  αθλήτριες των δύο ομάδων να καταβάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να κερδίσουν τον αγώνα. Μόνη παραφωνία η Διαιτητής της αναμέτρησης, η οποία έκανε τραγικά σφάλματα και για τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα να εκνευρίσει αθλήτριες – προπονητές και παράγοντες και των δύο ομάδων.

Στο 1ο σετ η ομαδα των Τρικάλων μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ καλό σερβίς κατάφερε να προηγηθεί 8 – 2 και 16 – 7.Η ομάδα μας βρισκόταν αλλού και παρά τις αλλαγές και τα ταϊμ – άουτ του προπονητή το σετ χάθηκε με σκορ 25 – 17.

Στο 2ο σετ η εικόνα για την ομάδα μας άλλαξε ήταν μέσα στο παιχνίδι 9 – 9 και 13 -14 και τα μισά  του σετ βελτιώνοντας το σέρβις  με την Καραγιάννη, την υποδοχή και την άμυνα πήρε το σετ με σκορ 22 – 25.

Στο 3ο σετ η επικράτηση  της ομάδας ήταν πιο εύκολη με πολύ καλή ποιότητα σε σέρβις και επίθεση. Το σκόρ διακυμάνθηκε 4 – 4 , 6 – 6 , 10 – 16 , 15 – 23, 16 – 25 για την ομάδα των Σουφλαρίων.

Στο 4ο σετ έγινε πραγματική μάχη με τις αθλήτριες των ομάδων να παλεύουν κάθε πόντο. Η ομάδα μας ήταν συνέχεια μπροστά στο σκόρ όμως στο τέλος κάποια λάθη στοίχησαν την απώλεια του σετ.

Η διακύμανση του σκορ ήταν 3 – 3, 8 – 9, 14 – 15, 23 – 18, 25 – 23 για την ομάδα του Ασκληπιού.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο Τάϊ – μπρέϊκ.

Εκεί η ομάδα ξεκίνησε άσχημα με χαμένο σέρβις και δύο λάθη στην υποδοχή, στην συνέχεια όμως ανέκαμψε και με ψυχραιμία περιόρισε τα λάθη και κατάφερε να πάρει το σετ , την νίκη και την πρόκριση απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Α.Ο ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ:Προπονητής Κουκούλης Γ.Αθλήτριες: Καραγιάννη Κ.-  Γκαλαραλιάκου Κ. – Καβριγιάννη Ρ. – Χαλκιά Κ. – Λίτσιο Μ. – Παπαθεοδώρου Β. – Χαλκιά Αν. – Ποπέσκου Αλ. – Κανιούρα Χρ. – Χριστοδουλοπούλου Αν. – Τσόκανου Τζ.

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ : Προπονητής Καμινάρης Β. Αθλήτριες :Τεντολούρη Μ. – Γκουτσιούπα Ε. – Βουλγαράκη Κ. – Γεωργίου Μ. – Ντιρογιάννη Α. – Γάτσα Ε. – Μαρκάκη Γ. – Τόλιου Ε. – Λάζου Σ. – Βρακά Ρ. – Ζολώτα Ρ.

Η Διοίκηση του Συλλόγου οφείλει να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Ασκληπιού για την άψογη φιλοξενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ