ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

unnamedΗ φετινή εορτή της πολεμικής μας αεροπορίας γίνεται σε μια χρονική στιγμή, που χαρακτηρίζεται από το σκηνικό έντασης που στήνει η Τουρκία στη ΝΑ Μεσόγειο. Η προκλητική είσοδος του Τουρκικού σεισμογραφικού σκάφους «Μπαρμπαρός» στην κυπριακή ΑΟΖ συνιστά κατάφωρη παραβίαση του δικαίου της θάλασσας από την Άγκυρα, και αποτελεί μια ακόμη πράξη στο σήριαλ της τουρκικής επιθετικότητας.

Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στην Κυπριακή κοινότητα, κάτι που εξέπεμψε με ξεκάθαρο τρόπο ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς επισκεπτόμενος την πολύπαθο νήσο. Ο ελληνικός λαός ενωμένος στέλνει μήνυμα αποφασιστικότητας απέναντι στην τουρκική πρόκληση, ενώ η ελληνική κυβέρνηση στήνει τις απαραίτητες συμμαχίες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η γιορτή της Πολεμικής μας Αεροπορίας είναι μια χρυσή ευκαιρία να στείλουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο μήνυμα ενότητας μα και μαχητικότητας. Το υψηλό αξιόμαχο των πιλότων μας αποτελεί εγγύηση για ολόκληρη τη χώρα.

Η πολιτεία οφείλει, τώρα που τελειώνουμε από τα μνημόνια και μπαίνουμε σε νέα εποχή, να σκύψει στο πλευρό τους και να αποκαταστήσει ενδεχόμενες αδικίες που επηρέασαν την  καθημερινότητά τους.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ