ΨΑΧΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

κοινωνικο φροντιστηριοΑνακοίνωση με την οποία καλεί τους καθηγητές Μαθηματικών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον ώστε να διδάξουν σε τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου εξέδωσε η διοίκηση της ΕΛΜΕ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας χαιρετίζει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που για ακόμη μία χρονιά στηρίζουν τον επιτυχημένο θεσμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Τα τμήματα που έχουν ήδη ξεκινήσει να λειτουργούν από αρχές Οκτώβρη αφορούν σε μαθήματα της γ’ τάξης Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου.

Επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση των μαθητών για το μάθημα των μαθηματικών (γυμνάσιο και λύκειο) το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας κάνει κάλεσμα-έκκληση σε συναδέλφους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ03 – Μαθηματικοί, να δηλώσουν συμμετοχή για εθελοντική διδασκαλία στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, στέλνοντας emailστην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ (elmelar@otenet.gr) ή καλώντας στα τηλέφωνα των μελών:

Παπαδόπουλος Δημήτρης:    6978997235

Ρεμπάπης Παναγιώτης:          6972031661

Τζιατζιάς Μιχάλης:                 6945229681

Ντελής Χρήστος:                     6972261625

Παρακαλούμε τους διευθυντές να ενημερώσουν τους συναδέλφους μαθηματικούς των σχολείων τους”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ