“ΒΡΑΖΟΥΝ” ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ, ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΛΕΞΙΔΑΣ

maxresdefaultΑναβρασμός επικρατεί μεταξύ των φιλάθλων μετά και τη χθεσινή ήττα της ΑΕΛ στο Θεσσαλικό ντέρμπι με σκορ 2-0, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ήττα που συνοδεύτηκε από άσχημη  εμφάνιση, αλλά κυρίως η ρήξη με το μεγαλομέτοχο της ομάδας Βαγγέλη Πλεξίδα, φαίνεται να δρομολογούν νέες εξελίξεις αφού σύμφωνα με πληροφορίες χθες πραγματοποιήθηκε σχετική σύσκεψη παρουσία του τεχνικού επιτελείου στα… γειτονικά Τρίκαλα!!

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες το προπονητικό τιμ εισηγήθηκε άμεση μεταγραφική ενίσχυση κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ο μεγαλομέτοχος ετοιμάζεται να «κλείσει» στόματα βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Έγκυρες πηγές μιλούν ακόμη και για «ονόματα» της SuperLeague,που στοχοποιήθηκαν  ήδη  με σκοπό την ένταξή τους στην ΑΕΛ!

Ενδεικτικό του κλίματος πάντως,  τα χθεσινά  επεισόδια και η φυγάδευση των παικτών έξω από το “IMPERIAL” όπου  αγανακτισμένοι οπαδοί  περίμεναν την αποστολή για να ζητήσουν εξηγήσεις για την εμφάνιση της ομάδας από το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και τους διοικητικούς, ενώ θέμα προπονητή δεν τίθεται τουλάχιστον… προς το παρόν!

Όχι τίποτε άλλο έχει και «καρμικό» όνομα ο νέος κόουτς κ. Πλεξίδα…

Να υποθέσουμε πως ότι Γράφας, ξεΓράφας κιόλας?

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ