ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ: “Η ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ ΕΦΕΡΕ 4/5 ΝΙΚΕΣ”

Η εκ των κορυφαίων αθλητριών της Ολύμπια στη μάχη του Αλεξάνδρειου  μιλά στην Ειρήνη Παπουτσή

10547532_806330422758023_5043168975971480654_nΑθλήτρια με κύρος, σοβαρότητα, πάθος για το άθλημα και μάλλον «δυσεύρετη» για τους δημοσιογράφους αφού προτιμά να «μιλά» στο γήπεδο, η Μαρία Σπυροπούλου επέστρεψε φέτος στην Ολύμπια Λάρισας και στοχεύει ψηλά.
Χτύπησες στον τετρακέφαλο, επανήλθες και τελείωσες το ματς έχοντας περάσει στις διακριθείσες. Πες μας δυο λόγια για το παιχνίδι με τον Άρη.

«Ήταν ίσως η πιο ομαδική μας εμφάνιση. Μπήκαμε κάπως μουδιασμένα, ωστόσο γρήγορα συνήλθαμε, παίξαμε με πάθος και βγάλαμε πολύ όμορφες φάσεις στο παρκέ. Από κει και πέρα το αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά».

Το 4/5 σίγουρα δημιουργεί προσδοκίες τόσο στην ομάδα όσο και στους φιλάθλους. Η Ολύμπια έχει έμπειρες παίκτριες αλλά και νέα παιδιά που διψούν για διάκριση. Είστε σε θέση να διαχειριστείτε την καλή πορεία?

«Όσο δουλεύουμε και βρισκόμαστε στις προπονήσεις δε φοβάμαι τίποτα. Παιχνίδι το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτερες και πιστέψτε με έχουμε πολλά να δείξουμε ακόμη. Άλλωστε και ο κόουτς μας κρατά προσγειωμένες, δεν αφήνει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και όλοι μαζί κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να σου πω και το άλλο? Μας πείσμωσε πολύ η ήττα στη Λευκάδα. Η ομάδα της Νίκης δεν ήταν καλύτερη, το καταλάβαμε, το πιστέψαμε και έτσι ήρθε το 4 στα 5!!»

Θα ρίσκαρες δυο λόγια για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, την πειράζω.

«Σε καμία  περίπτωση δεν κοιτάμε την μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή και αυτό τα λέει όλα! Το κλίμα στο σύλλογο είναι εξαιρετικό, θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε και… βλέπουμε»

Την ευχαρίστησα και έπιασα τον εαυτό μου να ψάχνει το πρόγραμμα της ερχόμενης Κυριακής. Γιατί με έπεισε, αξίζει μια βόλτα στο κλειστό της Νεάπολης!!!!

Photo: Δήμητρα Σικαλίδου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ