ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ OPEN MALL ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΚΕ

EOKE3(1)Με επιτυχία διεξήχθη χθες (και συνεχίζεται σήμερα) η εκδήλωση της ΕΣΕΕ και της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής με θέμα: «Οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο επίκεντρο της ανάπτυξης και της απασχόλησης», στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των ευρωπαίων εργοδοτών, μέλη της ΕΟΚΕ, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου, κ. Κομνηνός και εκπρόσωποι  Εμπορικών Συλλόγων από όλη τη χώρα.

Από τους βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, Γιώργος Τσιαπλές, ο οποίος παρουσίασε τις σχεδιαζόμενες δράσεις στα πλαίσια του προγράμματος OPEN MALL.

Στην τοποθέτησή του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, τόνισε την ανάγκη της στήριξης των μικρών επιχειρήσεων, που αποτελούν έναν από τους βασικότερους εργοδότες καθώς και τον κύριο μοχλό ανάπτυξης της χώρας.

Επίσης, τόνισε την ανάγκη της συνεργασίας τόσο των επιχειρήσεων μεταξύ τους, όσο και της τοπικής αυτοδιοίκησης  με τους φορείς της τοπικής επιχειρηματικότητας, ενώ ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών ένταξης του προγράμματος OPEN MALL, ώστε τα θετικά αποτελέσματα από την εφαρμογή του να είναι άμεσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ