Α. ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ: ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΣΦΑΓΕΙΑ1Συνάντηση με τους επικεφαλής ή τους εκπροσώπους των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τυρνάβου είχε το βράδυ της Δευτέρας η διοίκηση των διαδημοτικών σφαγείων θέλοντας να τους ενημερώσει για την πορεία της επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτής της ενημέρωσης που έγινε και παρουσία εκπροσώπων των εκδοροσφαγέων ο πρόεδρος του δ.σ. της επιχείρησης Ανδρέας Ντάμτσιος στάθηκε στα οικονομικά της επιχείρησης αλλά κυρόως στα επόμενα βήματα που θα την οδηγήσουν σε δρόμους ανάπτυξης.

Όπως τόνισε ο κ. Ντάμτσιος ήδη πληρώθηκε στο τέλος του μήνα σε εργολάβο το ποσό των 60.000 ευρώ που του όφειλε η επιχείρηση, ενώ ήδη η διοίκηση κινείται στην κατεύθυνση εκσυγχρονισμού με νέα μηχανήματα της γραμμής των χοιρινών ώστε να ανταποκρίνεται στα σύγχρονα πρότυπα που θα διασφαλίσουν άριστης ποιότητας κρέας.

Επίσης θα προωθηθεί μία διαφορετική διαχείριση των ζωικών υποπροϊόντων με οικονομικά οφέλη για την επιχείιρηση.

ΣΦΑΓΕΙΑ2Στο πλαίσιο της πολιτικής νοικοκυρέματος των οικονομικών της επιχείρησης η διοίκηση έχει ξεκινήσει προσπάθειες για να εισπράξει οφειλές παρελθόντων ετών, ενώ για να μπορέσει να λειτουργήσει η επιχείρηση αποφέροντας κέρδη αναζητά επιπλέον πελάτες μέσα από μια πολιτική που θα κάνει τα διαδημοτικά σφαγεία ελκυστικά για κρεοπώλες και εμπόρους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ