ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

siskepsi adespota1Σύσκεψη με αντικείμενο τη εξέταση και διαχείριση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο δημαρχείο της Λάρισας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του αναπληρωτή δημάρχου  κ. Γιώργου Σούλτη μετείχαν επίσης εκπρόσωποι του Κτηνιατρικού Συλλόγου, της αρμόδιας Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, των φιλοζωικών οργανώσεων της Λάρισας, του Κυνηγετικού Συλλόγου και φυσικά υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για το θέμα, συμφωνήθηκε ότι θα πρέπει άμεσα  να ξεκινήσει διαδικασία ενημέρωσης, τόσο σε σχολεία, ΚΑΠΗ κ.α αλλά και μέσω των ΜΜΕ, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια για τη δημιουργία βάσης δεδομένων για τα δεσποζόμενα ζώα.

Επίσης, θα εξεταστεί η δυνατότητα επέκτασης των χώρων του δημοτικού κυνοκομείου, ενώ μέσω ΠΕΔ θα εξεταστεί η δυνατότητα συνεργασίας με άλλους Δήμους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δέσποινα Αράπκουλε και Νίκος Καλτσάς και ο γενικός γραμματέας του Δήμου κ. Γιάννης Ταφύλλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ