ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Θα ακολουθήσει δεύτερη συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό του δήμου του 2015

δημοτικοσυμβουλιο τυρναβουΣημαντικά θέματα περιλαμβάνει η ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τυρνάβου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 7.00 μ.μ. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι είναι η άρση ή μη της διαλυτικής αίρεσης για το προπονητήριο των Δένδρων, η πρόταση για τη βορειοδυτική παράκαμψη του Τυρνάβου, η πρόταση για τροποποίηση του Πολεοδομικού Σχεδίου Αμπελώνα. 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι:

1.           Έγκριση συνδιοργάνωσης 12ου Ημιμαραθώνιου αγώνα δρόμου «Τύρναβος – Λάρισα».

  1. Επί αιτήσεως της ΥΔΡΟΔΥΜΑΜΙΚΗ Ο.Ε., αναφορικά με την κατασκευή υδροηλεκτρικού σταθμού στην Τ.Κ. Ροδιάς του Δήμου Τυρνάβου.
  2. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Λαρισαίων για την μελέτη επίβλεψης και συμβουλευτικής έργων πρασίνου.
  3. Αποδοχή και κατανομή επιχορήγησης έναντι της δόσης του έτους 2014, για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους ΟΤΑ (άρθρο 27 του ν. 3756/2009).
  4. Αποδοχή επιχορήγησης στο Δήμο Τυρνάβου για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων Α/θμιας & Β/θμιας εκπαίδευσης και υλοποίησης του θεσμού σχολικού τροχονόμου (B΄ εξάμηνο 2014). – Κατανομή της επιχορήγησης στις Σχολικές Επιτροπές Δήμου Τυρνάβου.
  5. Έγκριση διενέργειας προμήθειας αναλώσιμων ειδών παντοπωλείου του Δήμου Τυρνάβου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2015.
  6. Έγκριση διενέργειας προμήθειας τροφίμων του Δήμου Τυρνάβου και των Νομικών του Προσώπων, για το έτος 2015.
  7. Επί εγγράφου με αριθ. πρωτ. 89092/23-10-2014 του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.), αναφορικά με την ανανέωση παραχώρησης καταστημάτων και αιθουσών συγκέντρωσης σε οικισμούς καταργηθέντος ΟΕΚ.
  8. Επί αιτήσεως του Πολιτιστικού Περιβαλλοντολογικού Συλλόγου Δελερίων, με την οποία ζητά την παραχώρηση χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Δελερίων για τις ανάγκες του συλλόγου.
  9. Επί αιτήσεως του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων «Οι Τρεις Ιεράρχες» με την οποία ζητά την παραχώρηση δημοτικού χώρου.
  10. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικού καταστήματος στην Δ.Κ. Τυρνάβου.
  11. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Αργυροπουλίου του Δήμου Τυρνάβου. (Αίτηση κ. Αυλογιάρη Ελευθερίου).
  12. Επί αιτήσεως της κ. Κακαράντζα Μαρίας, με την οποία ζητά την εκμίσθωση κοινόχρηστου χώρου στην Τ.Κ. Δελερίων του Δήμου Τυρνάβου.
  13. Επί αιτήσεως του κ. Φερφέλη Κων/νου με την οποία ζητά την επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος, από τον Δήμο Τυρνάβου.
  14. Επί αιτήσεως κ. Τσακμακίδη Δημητρίου, με την οποία ζητά την άρση Διαλυτικής Αίρεσης του πωλητηρίου συμβολαίου με αριθμό 42881/12-3-1985- Γνωμοδότηση Νομικού Συμβούλου Δήμου Τυρνάβου.
  15. Επί αιτήσεως του κ. Γιώτα – Τσέλνικα Κων/νου.
  16. Έγκριση Πρωτοκόλλου κοπής επικίνδυνων δένδρων στο Δήμο Τυρνάβου.
  17. Πρόταση Βορειοδυτικής παράκαμψης πόλης Τυρνάβου και αποχαρακτηρισμός τμήματος Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας.
  18. Πρόταση Τροποποίησης Πολεοδομικού Σχεδίου Αμπελώνα (περί ανεγέρσεως Ι. Ναού).
  19. Ενημέρωση Προϊσταμένης Αρχής επί αποτελεσμάτων ελέγχων ΕΣΠΕΛ στο έργο «Αναβάθμιση οικισμού τσιγγάνων Δήμου Τυρνάβου».
  20. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή δεξαμενής και δικτύου υδροδότησης ποιμνιοστασίων βοσκοτόπου Δαμασουλίου».
  21. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Βελτίωση υποδομών στο χώρο πολιτισμού ΜΑΞΙΜ».
  22. Αποδοχή της 20419/03-11-2014 απόφασης ένταξης χρηματοδότησης του έργου «Σήμανση και βελτίωση εξοπλισμού αισθητικού άλσους Μπουγιατζί».
  23. Αποδοχή της 20420/03-11-2014 απόφασης ένταξης χρηματοδότησης του έργου «Δημιουργία κέντρου φροντίδας παιδιών – Βρεφονηπιακού σταθμού Αργυροπουλίου».
  24. Έγκριση εκτός έδρας αποζημίωσης Δημάρχου για μετάβαση στην Αθήνα προς εκτέλεση υπηρεσίας.
  25. Έγκριση της αριθ. 36/2014 απόφασης του Δ.Σ. της Μουσικής Σχολής Δήμου Τυρνάβου (Μ.Σ.Δ.Τ.) αναφορικά με την Β΄ αναμόρφωση του προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2014.
  26. Έγκριση της αριθ. 35/2014 απόφασης ΔΣ της Μουσικής Σχολής Δήμου Τυρνάβου, που αφορά την ψήφιση Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2015.
  27. Έγκριση της αριθ. 90/2014 απόφασης ΔΣ του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου (Ο.Κ.Π.Δ.Τ.), που αφορά την ψήφιση Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2015.
  28. Έγκριση της αριθ. 12/2014 απόφασης ΔΣ του Δεληχείου Ιδρύματος «Αντωνίου & Ευαγγελίας Δεληχά», που αφορά την ψήφιση Προϋπολογισμού, οικονομικού έτους 2015.
  29. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Έργων Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2015.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Εν τω μεταξύ, αμέσως μετά στις 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί δεύτερη συνεδρίαση με θέματα την ψήφιση του προϋπολογισμού Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2015 και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης Δήμου Τυρνάβου, οικονομικού έτους 2015.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ