ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

6fjΜε κλεμμένες αισθησιακές φωτογραφίες τους εκβίαζε φοιτήτριες ένας 28χρονος πρώην αθλητής του στίβου ενώ θύματά του έπεσαν περίπου 1.000 κορίτσια. Ο νεαρός συνελήφθη για εκβίαση το πρωί στη Γλυφάδα ενώ στον υπολογιστή του βρέθηκαν περισσότερες από 140.000 φωτογραφίες.

Ο δράστης προσποιούνταν τον ερευνητή και αποκτούσε πρόσβαση στα αρχεία τους και αφού  έκλεβε αισθησιακές τους φωτογραφίες, τις εκβίαζε για να βγουν μαζί του ερωτικά ραντεβού.

Ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι, υπέκλεψε 116 φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου από τις φοιτήτριες. Ο ίδιος εμφανιζόταν στο Facebook ως   μεταπτυχιακός φοιτητής επάνω σε νέο antivirus για υπολογιστές.

Μετά τις έπειθε να κάνει ελεγχόμενη – απομακρυσμένη περιήγηση στον υπολογιστή τους μέσω team viewer, ενώ ταυτόχρονα εγκαθιστούσε ένα πρόγραμμα το οποίο του εξασφάλιζε πρόσβαση σε όλα τους τα αρχεία.

Ο δράστης έκανε περιήγηση και υπέκλεπτε τα αρχεία, και τις αισθησιακές φωτογραφίες των κοριτσιών. Το επόμενο βήμα του, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ήταν να επικοινωνεί με κάποια από τα κορίτσια αυτά και αφού τα εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες, τους ζητούσε ερωτικά ραντεβού.. Σύμφωνα με πληροφορίες  18 φοιτήτριες έχουν υποβάλλει μήνυση εναντίον τους.

matrix24.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ