ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ 400 ΧΛΜ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣΜε 93 τόνους λευκού και κίτρινου ακρυλικού χρώματος διαγράμμισης οδών και 25 τόνους υάλινων αντανακλαστικών σφαιριδίων «χάντρα», προμηθεύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Π.Ε. Λάρισας, προϋπολογισμού 240.000 € ευρώ (με ΦΠΑ), μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

«Πρόκειται για ακόμη ένα έργο που εντάσσεται στις παρεμβάσεις της αιρετής Περιφέρειας, για την οδική ασφάλεια και την καλύτερη επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας όπου υπάρχει ανάγκη», σημείωσε ο  κ. Κ. Αγοραστός.

Τα συγκεκριμένα υλικά, θα χρησιμοποιηθούν για τη διαγράμμιση των οδών του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, που βρίσκεται στην αρμοδιότητά της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας και θα πραγματοποιηθεί με τα μηχανήματα της.

Η προς προμήθεια ποσότητα υλικών, καλύπτει τη διαγράμμιση περίπου 400 Km οδών. Το έργο υλοποιείται με πόρους ΚΑΠ.

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ακόμη οι αντιπεριφερειάρχες Μαρία Μαμάρα και Κώστας Δεσπόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιώργος Σάκκας και Θανάσης Παιδής, ο γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Κώστας Μέγας και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων Χρήστος Λυτροκάπης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ