ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

siskepsi elasΗ συνδρομή την υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής του Δήμου Λαρισαίων για τη βελτίωση της κατάστασης στο κέντρο της πόλης, εξετάστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, με τη συμμετοχή  αξιωματικών της ΕΛΑΣ, πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Στη σύσκεψη, έγινε εκτενή συζήτηση για τον τρόπο υλοποίησης και κυρίως ελέγχου των μέτρων και δράσεων που θα ανακοινωθούν στις αρχές της ερχόμενη εβδομάδας. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα, υπήρξε μεγάλος κύκλος συζητήσεων, επαφών και συσκέψεων με φορείς και συλλόγους, που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της πόλης, για ανταλλαγή απόψεων πριν την οριστικοποίηση  των μέτρων.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του δημάρχου ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Παναγιώτης Ντζοβάρας, οι διοικητές των  Α’  και Β’ Αστυνομικού Τμήματος κ.κ. Ιωαν. Σκριάπας και Λ. Πατικίδης, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας κ. Σεραφείμ Καφετζής, και από την πλευρά του Δήμου ο αντιδήμαρχος κ. Δημ. Μαβίδης, η διευθύντρια Τεχνικών Εργων του Δήμου κ. Ευαγ. Γιοβρή και η διευθύντρια Τοπικής – Αγροτικής Οικονομίας κ. Μαρ.  Γάτσιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ