Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΠΑΕΤΥΡΝΑΒΟΣΠαρέμβαση στο θέμα των άδικων σε βάρος της ομάδας του Τυρνάβου διαιτησιών κάνει με δήλωσή του ο δήμαρχος Τυρνάβου Π. Σαρχώσης ζητώντας από όλα τα αρμόδια όργανα να σεβαστούν την ομάδα και την ιστορία του τυρναβίτικου ποδοσφαίρου. Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

“Από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιάς στο πρωτάθλημα του βορείου ομίλου της Β΄ εθνικής, γινόμαστε μάρτυρες μιας άδικης και καταστροφικής όπως εξελίσσεται συμπεριφοράς σε βάρος της ομάδας μας, η οποία μέχρι σήμερα είναι υπόδειγμα αθλητικού πνεύματος και οικονομικής διαφάνειας.

Η συμπεριφορά αυτή των διαιτητών, οι οποίοι είτε εφευρίσκουν οφσάιτ ακυρώνοντας κανονικά γκολ είτε καταλογίζουν φάουλ σε παίκτες που δεν τα έκαναν στέλνοντάς τους με δύο κίτρινες κάρτες στα αποδυτήρια, έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια βαθμών για την ομάδα, η οποία δυστυχώς λόγω σχεδίων και συμπεριφορών που δεν σχετίζονται με τις αγωνιστικές της ικανότητες, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Και αυτό είναι κάτι που δεν της αξίζει.

Επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και επειδή θεωρούμε ότι η ομάδα του Τυρνάβου είναι κόσμημα για το δεύτερο στην τάξη πρωτάθλημα της χώρας, έχοντας επενδύσει σε ταλέντα της ευρύτερης περιοχής και τηρώντας ανελλιπώς το «ευ αγωνίζεσθαι», ζητούμε από τη διοργανώτρια αρχή, από τους διαιτητές και όλους τους υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου να σεβαστούν τη σκληρή προσπάθεια των παικτών κυρίως αλλά και της διοίκησης καθώς και την ποδοσφαιρική ιστορία της περιοχής, εξασφαλίζοντας αμερόληπτη διαιτησία, ώστε τα παιχνίδια να ξεκινούν και να τελειώνουν μέσα στο γήπεδο”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ