ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ: Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

αισχοςΔεν έχουν τέλος τα βάσανα για την οικογένεια του αδικοχαμένου 38χρονου Αμπελωνίτη Χρήστου Θεοδοσίου, που χθες αμέσως μετά την κηδεία του, έχασε και το μικρό της αγόρι το οποίο είχε τραυματιστεί βαριά στο ίδιο τροχαίο με τον πατέρα του. 

Το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Αγλαϊα Κυριακού χθες και από εκεί αρχίζει ο γολγοθάς και το μαρτύριο για τη χαροκαμένη μάνα και τους υπόλοιπους συγγενείς που ενημερώθηκαν ότι δεν μπορούν να πάρουν τη σορό του πριν από την ερχόμενη Δευτέρα αφού δεν υπάρχει νεκροτόμος να κάνει την απαραίτητη νεκροτομή.

Η αναλγησία και η γραφειοκρατία σε όλο τους το μεγαλείο και μάλιστα απέναντι σε ανθρώπους διαλυμένους από τους δύο θανάτους μέσα σε λίγες ώρες.

Δίκαια λοιπόν οι συγγενείς και οι φίλοι της οικογένειας αναρωτιούνται αν υπάρχει κάποιος ευαίσθητος στο κράτος ώστε να παρέμβει και να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα βοηθώντας την οικογένεια να πει όσο γίνεται πιο νωρίς το τελευταίο αντίο στο αγγγελούδι της.

Μήπως πρέπει να παρέμβει κάποιος βουλευτής ή ο περιφερειάρχης και πρόεδρος της ΕΝΠΕ για να τελειώσει αυτό το μαρτύριο σήμερα κιόλας;

Πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας νεκροτόμος;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ