ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

tabloΑρχισαν το Σάββατο οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με φορείς της πόλης, για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Οι εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης, που αποτελεί μια χρυσή σελίδα στην ιστορία  του φοιτητικού κινήματος και του αντιδικτατορικού αγώνα, θα είναι αναβαθμισμένες, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές και θα έχουν ως επίκεντρο την Κεντρική Πλατεία.

Ηδη στην Κεντρική Πλατεία έχουν στηθεί ταμπλό με φωτογραφικό και άλλο υλικό από την εξέγερση του ’73, ενώ το Σάββατο από τις 11 το πρωί θα υπάρχει η δυνατότητα εικαστικής έκφρασης για παιδιά.

Την Κυριακή το απόγευμα, στην εξέδρα της Κεντρικής Πλατείας θα εμφανιστούν  μαθητικά και νεανικά μουσικά σχήματα με επετειακά τραγούδια.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Λαρισαίων θα κορυφωθούν τη Δευτέρα. Ειδικότερα στις 6 μ.μ. θα ξεκινήσει συναυλία με τη συμμετοχή Λαρισαίων καλλιτεχνών, ενώ θα ακολουθήσουν χαιρετισμοί και ομιλίες από το δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, εκπρόσωπους του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, της ΕΛΜΕ Λάρισας καθώς και από εκπροσώπο/ους των φοιτητών.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ