Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΤΗΣ ΠΑΕ

 Παρέμβαση μετά την ανακοίνωση Πλεξίδα για λουκέτο στην ομάδα

ael logoΜετά τα όσα πρωτοφανή και πρωτόγνωρα συνέβησαν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στην νεοσύστατη – μετά κόπων και βασάνων – ΠΑΕ ΑΕΛ, το ΔΣ της ΑΕΛ καλεί την ΠΑΕ ΑΕΛ να ανακαλέσει ΑΜΕΣΑ την προσβλητική και υποτιμητική ανακοίνωσή της περί διακοπής των λειτουργιών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Για να επέλθει, επιτέλους, η πολυπόθητη ηρεμία στις τάξεις της Ομάδας ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τους φετινούς της στόχους, καλούμε την μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ εταιρία L.A.Farm  να τηρήσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις σχηματίζοντας Διοίκηση, δηλαδή να στελεχώσει ΑΜΕΣΑ την ΠΑΕ με ικανά και επαρκή πρόσωπα σε όλες τις θέσεις με διακριτούς ρόλους και συγκεκριμένες αρμοδιότητες, να απέχει εφεξής από κάθε ενέργεια που προσβάλλει, ευτελίζει και διασύρει το όνομα και την ιστορία της ΑΕΛ, και εντέλει να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε εγγράφως παίρνοντας την εντολή της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον ούτε λεπτό για χάσιμο, η υλοποίηση όλων των παραπάνω κρίνεται επιτακτική για το παρόν και το μέλλον της Ομάδας μας. Σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργήσουμε δυνάμει του θεσμικού μας ρόλου επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας. Ενημερώνουμε τη μεγαλομέτοχο εταιρία ότι τα σενάρια περί παραχώρησης ή πώλησης μετοχών δεν γίνονται δεκτά ως επικοινωνιακά τεχνάσματα, αλλά μόνο ως αιτία σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com