ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

lasy1Μια ευχάριστη βραδιά με ωραία μουσική είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή στη Μουσική Σκηνή “Γιάφκα” του Τυρνάβου τα μέλη και οι φίλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης. Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης ο επικεφαλής της παράταξης Στέλιος Χατζηκράχτης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα εξαιτίας των επιλογών κυβέρνησης, Ε.Ε. και ΔΝΤ.

Παράλληλα έκανε αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο δήμο Τυρνάβου, κάνοντας λόγο για δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ που με τα μέχρι σήμερα στοιχεία αποδεικνύει ότι δεν έχει διάθεση να συγκρουστεί με τις κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης και των μνημονίων και κατά συνέπεια αποδέχεται τις περικοπές σε πόρους και προσωπικό, επιβάλλοντας βαριά φορολογία στους δημότες μέσω της αύξησης των τελών.

lasy2Επιπλέον δεν έκρυψε τη διαφωνία του με τις επιλογές της δημοτικής αρχής να προωθεί τον εθελοντισμό σε υπηρεσίες που θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από την πολιτεία και την εκάστοτε δημοτική αρχή, όπως είναι η καθαριότητα και οι συντηρήσεις των σχολείων.

Επίσης τόνισε ότι ενδεικτικός της φιλοσοφίας της νέας δημοτικής αρχής είναι ο προϋπολογισμός του 2015 στο δήμο που ψηφίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και ο οποίος δεν εμπεριέχει ούτε το στοιχείο της διεκδίκησης ούτε το στοιχείο της ανάπτυξης. Μάλιστα δεσμεύθηκε να αναφερθεί ακόμη πιο αναλυτικά στο θέμα μέσω ανακοίνωσης που θα εκδώσει η παράταξη.

Τέλος ξεκαθάρισε ότι η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι πάντα μπροστά στους λαϊκούς αγώνες διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον μέσα από άλλες πολιτικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ