Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ… ΡΟΠΑΛΟ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε ένα «κακό» μπασκετικά  παιχνίδι η Ολύμπια Λάρισας δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στον Ηρακλή, το οποίο και κέρδισε με σκορ 68-50, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, σε ματς που έγινε σήμερα στο κλειστό της Νεάπολης.

Αδύναμη η ομάδα της συμπρωτεύουσας και αχαρακτήριστο το διαιτητικό «δίδυμο», είχαν ως αποτέλεσμα το να παιχθεί κουραστικό μπάσκετ που εκνεύρισε τις «πορτοκαλί» αλλά και τους θεατές που το παρακολούθησαν.

Ένα επιμέρους 7-0 στην αρχή του 4ου 10λέπτου δεν στάθηκε αρκετό για τον Ηρακλή, αφού σήμανε συναγερμό στην Ολύμπια και η … τάξη αποκαταστάθηκε για να έρθει φυσιολογικά το +18.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η εμφατική εμφάνιση της Κουτσουνούρη με 30 πόντους, τα προβλήματα στο κατέβασμα της μπάλας υπό πίεση από τα κορίτσια του Λιάκου(καθαρός «άσος» ίσως να μην τα αντιμετώπιζε) και φυσικά… η σφυρίχτρα που εκνεύρισε γηπεδούχους, φιλοξενούμενες αλλά  και όποιον γνωρίζει τα «βασικά» του αθλήματος!!!

Στα συν της Ολύμπια το «ξύπνημα» στην άμυνα με πίεση στη μπάλα,  που κάθε φορά δείχνει να ανοίγει το δρόμο για την επίθεση.

Επόμενη αντίπαλος για τις « πορτοκαλί»  η ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Θ. Λιάκος- Ηλίας Λιάκος): Κυριτσάκα 7(1), Καψοκόλη, Ράπτη, Σουλιώτη 4,, Σπυροπούλου 6(1), Αραπακοπούλου, Χαβαλέ 20(1), Σκαρλή 1, Γρηγοριάδου, Κουτσουνούρη 30(1), Καλλίδη, Ντριστέλα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ