ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΑ

KERAIA1Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στη συνοικία Πυροβολικά της Λάρισας ενάντια στην τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε ταράτσα μονοκατοικίας.

Πρόκειται για τρεις κεραίες που έχουν τοποθετηθεί πριν από πέντε περίπου χρόνια αλλά τώρα εντοπίστηκαν από τους κατοίκους που έχουν ξεσηκωθεί, αφού πέραν των άλλων πολύ κοντά βρίσκονται και αρκετά σχολεία όπως το 42ο δημοτικό σχολείο το 22ο δημοτικό σχολείο το 56ο νηπιαγωγείο, το 7ο ΕΠΑΛ το 6ο Λυκειο αλλά και παιδικός σταθμός.

KERAIA2Στο πλευρό των κατοίκων βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σούλτης και Καλτσάς και μέλη του συμβουλίου του 4ου διαμερίσματος με επικεφαλής την πρόεδρο κ.κ. Ευαγγελία Αργυροπούλου που όπως ανέφεραν θα είναι συμπαραστάτες και αρωγοί στην προσπάθεια των κατοίκων να απομακρυνθούν οι κεραίες.

KERAIA3Στη χθεσινή κινητοποίηση οι κάτοικοι προχώρησαν στη συλλογή υπογραφών,η οποία θα συνεχιστεί, ενώ όπως τονίστηκε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στο οποίο τοποθετήθηκαν οι κεραίες δεν μένει εκεί και πιθανότατα δεν έχει και άδεια για την τοποθέτηση των κεραιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ