ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΟΥ

αστυνομικοςΗ έντονη δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα των τριών ανδρών οδήγησε τους γείτονες να καλέσουν την αστυνομία. Έτσι αποκαλύφθηκε μια μακάβρια πραγματικότητα στον Κεραμεικό. Σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ζούσαν ένας υπερήλικας άνδρας μαζί με τους δυο γιους του. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις άνδρες είχαν ψυχολογικά προβλήματα.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών, αρχικά ο πατέρας και ο γιός του δεν ήθελαν να ανοίξουν στους αστυνομικούς. Τελικά, η αστυνομία μπήκε στο σπίτι και στον καναπέ βρήκε το άψυχο σώμα ενός άνδρα, στον καναπέ και τυλιγμένο με σεντόνι.

Ο άνδρας ήταν ο δεύτερος γιος του ηλικιωμένου άνδρα και είχε πεθάνει, άγνωστο πότε, από παθολογικά αίτια σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ, κάτοικοι της γειτονιάς δήλωσαν ότι τον άνδρα που βρέθηκε νεκρός είχαν να τον δουν περισσότερα από 20 χρόνια. Αντίθετα, έβλεπαν συχνά τον αδερφό του, ο οποίος ήταν κι εκείνος που έκανε τα ψώνια του σπιτιού αλλά και τις δουλειές.

 

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ