ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΘΕΛΕΙ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΜΕΣΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΠΑΤΟΥΛΗΣΣε  μία πρόταση που προκαλεί την κοινή λογική και τους οικονομικά αδύναμους  προχώρησε η ΚΕΔΕ λίγες ημέρες μετά την ανάληψη της προεδρίας της από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη . Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το aftodiokisi.gr , κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης  του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη λίγο μετά την αποχώρηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών συζητήθηκε πρόταση  να δοθεί ποσό 200.000 ευρώ για «δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωσης» των 31 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για ενάμιση μήνα. Δηλαδή, αν κάνει κάποιος την διαίρεση σε κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλογούν 6.451 ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου!

Όπως προκύπτει από έγγραφο που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Παναγιώτης Βασιλείου το Δ.Σ.  «παρακαλούμε να εγκρίνεται δαπάνη ποσού 200.000 ευρώ και να εξουσιοδοτήσετε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ώστε μέχρι τη λήξη του οικονομικού έτους 2014, να ορίζει με αποφάσεις του τα Αιρετά μέλη των Οργάνων και των Επιτροπών της ΚΕΔΕ που θα συμμετέχουν σε διάφορα γεγονότα, όπως συνεδριάσεις Οργάνων, συνεδριάσεις Επιτροπών της ΚΕΔΕ (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι οι Επιτροπές της ΚΕΔΕ δεν έχουν ακόμη συσταθεί!), συναντήσεις σε υπουργεία και άλλους φορείς, όπου εκπροσωπείται η ΚΕΔΕ καθώς και τις αντίστοιχες δαπάνες μετακίνησης και αποζημίωσής τους».

Το θέμα, που ήρθε λίγο πριν λήξει η συνεδρίασει και αφού πολλά από τα μέλη του Δ.Σ. είχαν ήδη αποχώρήσει, τελικώς, αποσύρθηκε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη ο οποίος μετά τις έντονες αντιδράσεις  των παρατάξεων της αντιπολίτευσης υποστήριξε ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ