ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015 Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

astikoΤις λεπτομέρειες για την έναρξη λειτουργίας της αστικής συγκοινωνίας στο δήμο Τυρνάβου με τις δύο γραμμές που θα συνδέουν το Βρυότοπο και τον Αμπελώνα με τον Τύρναβο και τις συνοικίες με το κέντρο του Τυρνάβου, συζήτησε ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ Β. Μανδηλά.

Στη συνάντηση που έγινε παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου του ΚΤΕΛ Ευ. Δαμαλά, του αντιδημάρχου Κ. Κουλιού και του διευθυντή του δήμου Π. Οντούλη, συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα για την έναρξη λειτουργίας των γραμμών, οι λεπτομέρειες για την οριοθέτηση και κατασκευή των στάσεων, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι εντός του Δεκεμβρίου το θέμα θα περάσει από το δημοτικό συμβούλιο ώστε να προωθηθεί η απόφαση για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διοικητικές πράξεις.

Οι κ.κ. Σαρχώσης και Μανδηλάς εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για την επιτυχία του εγχειρήματος επισημαίνοντας ότι δήμος και ΚΤΕΛ σε αρμονική συνεργασία θα μπορέσουν να δώσουν δυνατότητες καλύτερης εξυπηρέτησης των δημοτών.

ΕΝΔΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Μανδηλάς αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα ενδοδημοτικής συγκοινωνίας, που θα ξεκινήσει σε όλους τους δήμους του νομού και κατά συνέπεια στο δήμο Τυρνάβου μέσα από κονδύλια του ΣΕΣ 20015 – 2020 με στόχο την πύκνωση των δρομολογίων μεταξύ διαφόρων δημοτικών ή τοπικών κοινοτήτων του ίδιου δήμου για χρονικό διάστημα 5 ετών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ