ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΕΛΜΕΗ Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18/12/2014 την 9:30 π.μ. στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο (Ρούσβελτ 59). Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. θα γίνουν μετά το πέρας της Γ.Σ. (1:30μ.μ. ως 7:30μ.μ.) σε αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Λάρισας (Ανθίμου Γαζή & Ηπείρου).

Η κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει στα γραφεία της ΕΛΜΕ Λάρισας ως τη Δευτέρα 15/12/2014 και ώρα 8:00 μ.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής στις διαδικασίες (Γ.Σ. και εκλογές) έχουν:

  1. Όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην Β΄θμια Εκπαίδευση Λάρισας με οποιαδήποτε σχέση εργασίας (μόνιμοι, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι και προφανώς όσοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα)
  2. Οι αποσπασμένοι από την Β΄θμια στην Α΄θμια Εκπαίδευση Λάρισας καθώς και οι αποσπασμένοι (μέλη ΕΛΜΕ) σε βιβλιοθήκες, ΓΑΚ και άλλους φορείς του δημοσίου.
  3. Οι αποσπασμένοι από άλλον Νομό.

Στην περίπτωση των αποσπασμένων συναδέλφων θα πρέπει να προσκομιστεί στην ΕΛΜΕ Λάρισας βεβαίωση μέλους και καταβολής εισφοράς από την ΕΛΜΕ που ανήκουν. Η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει και με αποστολή της βεβαίωσης από την ΕΛΜΕ οργανικής θέσης (μετά από επικοινωνία του ενδιαφερόμενου εκπαιδευτικού) στην ΕΛΜΕ Λάρισας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Στην περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί η συνδρομή στην ΕΛΜΕ οργανικής θέσης, καταβάλλεται στην ΕΛΜΕ Λάρισας.

Η ετήσια συνδρομή για ΑΔΕΔΥ, ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ είναι 16€ (10€ για τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους). Παρακαλούνται οι συνάδελφοι, για την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας τους την ημέρα των εκλογών, να ελέγξουν στις μισθοδοτικές καταστάσεις αν γίνεται μέσω αυτών η μηνιαία παρακράτηση της συνδρομής τους (ΑΔΕΔΥ,ΟΛΜΕ, Άλλο Ταμείο Ασφ.=ΕΛΜΕ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ