ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΩΝ

M.MamaraΣυνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κυρία Μαρία Μαμάρα είχε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης.

Στη συνάντηση συζητήθηκε αρχικά το θέμα που αφορά στην υπό υπογραφή προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλειας & Πρόνοιας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τη διανομή τροφίμων σε άστεγους και άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής.

Η αντιπεριφερειάρχης ζήτησε να αποσταλεί ο επικαιροποιημένος κατάλογος με τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές εθνικού δικτύου κοινωνικής παρέμβασης και κοινωνικής φροντίδας οι οποίες λειτουργούν με την επίβλεψη και τη φροντίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ ενημέρωσε την κυρία Μαμάρα ότι το παραπάνω πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το «Βοήθεια στο σπίτι» που λειτουργεί στο Δήμο Κιλελέρ, μέσω ΕΕΤΑΑ, το οποίο πλαισιώνεται από τους υπαλλήλους Θ. Κοκκινούλη(κοινωνικό λειτουργό) τη Μ. Κολλή (νοσηλεύτρια), τη Γ. Θεοφανάκη και καλύπτει τις δομές που απαιτεί το πρόγραμμα της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ο κ. Χατζούλης κατέθεσε πλήρη φάκελο με τις προτάσεις της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που πρoγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν το 2015.

Οι εκδηλώσεις θα συγχρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Για την κατάθεση των προτάσεων ελήφθησαν υπόψη οι εισηγήσεις των Τοπικών Κοινοτήτων, των Πολιτιστικών Συλλόγων, των Συλλόγων Γυναικών, της Κινηματογραφικής Λέσχης, της Θεατρικής Σκηνής και της επιτροπής της Βιβλιοθήκης του Δήμου Κιλελέρ.

Κλείνοντας τη συνάντηση η αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια της  Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ