ΧΡ. ΤΣΙΟΠΑΣ: ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

χρτσιοπαςΑπό τον αντιδήμαρχο Τυρνάβου και πρόεδρο της ΚΕΔΗΤ Χρ. Τσιόπα πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με τη στάση του πρώην προέδρου της επιχείρησης κ. Σ. Αμάρι και τα όσα ανέφερε σε σχόλιό του στον Τύπο:

“Εντύπωση προκαλεί η ελαφρότητα με την οποία ο κ Σάμερ Αμάρι ως μέλος της  απερχόμενης δημοτικής αρχής σχολίασε τη νέα πραγματικότητα στο βρεφονηπιακό σταθμό αλλά και την πολιτική μας σε θέματα ανακούφισης των πολιτών.

Βιάζεται ο κ Αμάρι, είναι πολύ νωρίς ακόμη, ώστε, ο κόσμος να ξεχάσει.

Αν οι όποιες φιλοδοξίες του στηρίζονται στο γεγονός πως οι πολίτες ξεχνούν, θα έλεγα πως είναι νωρίς,  ώστε να φύγει το αποτύπωμα της πολιτικής τους.

Είναι νωπά τα δείγματα νεποτισμού που έδειξε ο κ Αμάρι ιδιαίτερα στο τομέα ευθύνης του. Είναι νωπές οι μνήμες των πολιτών από τις ανάλγητες πολιτικές που εφάρμοσε η απερχόμενη δημοτική αρχή, όπως και οι εκδικητικές πρακτικές που ακολουθήθηκαν κατά τη θητεία της.

Αν πάλι νομίζει πως  δεν τον βαραίνει το χθες. ας φρόντιζε να αλλάξει στο σήμερα. Ας υποστήριζε τις μειώσεις, ας  μην τις χλευάζει, γιατί, τις  έχει ανάγκη ο πολίτης.

Εμείς με σταθερά και συγκροτημένα βήματα στηρίζουμε τις δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου προς όφελος του πολίτη. Επιδιώκουμε δομικές αλλαγές και όχι εντυπώσεις. Ας  μας επιτρέψει η απερχόμενη δημοτική  αρχή, να είμαστε διαφορετικοί και να πράττουμε διαφορετικά”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ