ΡΗΤΡΑ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

X48Σοβαρές αναμένεται να είναι οι επιπτώσεις της αναβολής των αγώνων της Super League, αφού βάσει συμφωνίας η τηλεοπτική πλατφόρμα που κατέχει τα δικαιώματα καλύπτεται από ρήτρα ύψους 2.000.000 ευρώ.

Η “NOVA” εμφανίστηκε ενοχλημένη από την στάση της ΕΠΟ να μην αναιρέσει την απόφαση για αναβολή των εθνικών πρωταθλημάτων μέσω του μη ορισμού διαιτητών από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, εστάλη επιστολή στη λίγκα με την προειδοποίηση ενεργοποίησης της σχετικής ρήτρας, που αφορά τη μη διεξαγωγή ολόκληρης αγωνιστικής με ευθύνη του συνεταιρισμού.

Από τη Super League, πάντως, ισχυρίζονται ότι το ζήτημα δεν τους αφορά, αφού η αναβολή είναι απόφαση της ΕΠΟ και κατά συνέπεια δεν έχουν αθετήσει τα συμφωνηθέντα.

Η ΕΠΟ είχε εξαγγείλει την αναβολή των πρωταθλημάτων ως αντίδραση στη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, πριν από μία εβδομάδα.

Για να επιστρέψει την διεξαγωγή των αγωνιστικών, ζήτησε μέσω επιστολής από τους συλλόγους την υπογραφή ενός εγγράφου που περιλαμβάνει συγκεκριμένους όρους, με τους οποίους διαφώνησαν ανοιχτά Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

nooz.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ