ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Σ/Μ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ CARREFOUR ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

τροφιμαΣούπερ Μάρκετ Carrefour αναμένεται να λειτουργήσει από την Πέμπτη στον Τύρναβο στη θέση που μέχρι πρότινος λειτουργούσε κατάστημα των Σ/Μ Λάρισα, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα και στο χώρο που λειτουργούσε Σ/Μ Λάρισα στον Αμπελώνα, αλλά και σε συγκεκριμένο σημείο στη Λάρισα.

Οπως είχε αναφέρει το paidis.com και σε παλιότερο δημοσίευμα η εταιρεία που θα λειτουργήσει το Σ/Μ και η οποία πήρε franchise τη φίρμα carrefour,από την εταιρεία Μαρινόπουλος που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα Σ/Μ Λάρισα, είναι μία μονοπρόσωπη ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία (Ι.Κ.Ε.), η οποία έχει την έδρα της στη Λάρισα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μοναδικός μέτοχος αυτής της εταιρείας είναι μία εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης δια μετοχών, που έχει ως έδρα της τη Λευκωσία στην Κύπρο. Το μετοχικό κεφάλαιο της μονοπρόσωπης ΙΚΕ η οποία σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες θα λειτουργήσει το νέο Σ/Μ στον Τύρναβο είναι 1.000 ευρώ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ

Εν τω μεταξύ αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα η έκδοση απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Λάρισας για το μέλλον των Σ/Μ Λάρισα αφού χθες εκδικάστηκε το αίτημα της ειδικής εκκαθάρισης της επιχείρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ