ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΆΤΟ ΟΤΑΤο Συνδικάτο ΟΤΑ Λάρισας καλεί τους εργαζόμενους  στη  Γενική Εκλογοαπολογστική Συνέλευση του Συνδικάτου που πραγματοποιείται την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ. Στην ανακοίνωση – πρόσκληση της διοίκησης του συνδικάτου αναφέρονται τα εξής:

Συνάδελφε, συναδέλφισσα,

Απέναντι σ’ αυτή την βάρβαρη αντιλαϊκή αντεργατική πολιτική κυβέρνησης βιομηχάνων Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ούτε τα αναγκαία για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου, πρέπει να βγάλεις συμπεράσματα και να μπεις μπροστά. Κανένας δεν θα σου χαρίσει τη δουλειά σου, κανένας δεν θα σε γλιτώσει από τα βάσανα σου.

Πάλεψε με τους συναδέλφους σου, μέσα από το  συνδικάτο σου, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης , Ευρωπαϊκής Ένωσης, βιομηχάνων .

Πες Όχι στο νέο πακέτο μέτρων, που έρχεται και επιχειρεί να δώσει ολοκληρωτικό χτύπημα σε εργασιακά, ασφαλιστικά  δικαιώματα και κατακτήσεις.

Πες Όχι στις απόλυση τη διαθεσιμότητα. πάλεψε για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Πες Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, παιδικών σταθμών, καθαριότητας, πρασίνου κ.α.  Πες Όχι στους φόρους και τα χαράτσια που συνθλίβουν  εσένα και την οικογένεια σου.

Πες Όχι στον επανέλεγχο των συμβάσεων, στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις .

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΠΕΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ .

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ
  3. ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ