ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ «ΨΑΡΕΥΕΙ» ΑΓΟΡΑΚΙΑ

ΣΥΛΛΗΨΗΣοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η είδηση πως δικηγόρος βρίσκεται πίσω από υπόθεση παιδεραστίας στην Πέλλα. Στη σύλληψη ενός δικηγόρου ο οποίος παρίστανε τη γυναίκα προκειμένου να… ψαρέψει ανήλικα αγόρια και στη συνέχεια να έρθει μαζί τους σε ερωτική επαφή, προχώρησαν αστυνομικοί στην Πέλλα.

Η ασφάλεια της Έδεσσας είχε δεχθεί πολλές καταγγελίες για μια γυναίκα η οποία κυκλοφορούσε με ντεκολτέ προκειμένου να βρίσκει αγοράκια. Η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να δράσει κι έτσι ένας αστυνομικός παρίστανε το δόλωμα.

Κι ενώ όλοι περίμεναν τη σύλληψη μιας γυναίκας με πλούσιο στήθος, όταν αυτό συνέβη αποδείχτηκε πως η κομψή κυρία, ήταν άντρας και μάλιστα δικηγόρος στο επάγγελμα. Κανείς από όσους αστυνομικούς συμμετείχαν στην επιχείρηση δεν είχε την παραμικρή υποψία επί τούτου και όλοι έμειναν έκπληκτοι, όπως αποκάλυψε στον Ant1 ο Α. Σπυρίδης, πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας.

Μάλιστα, κατά τη σύλληψή του ο δικηγόρος αντιστάθηκε, δαγκώνοντας το όργανο της τάξης στο χέρι. Να σημειωθεί πως αν και τελικά οι άντρες της ΕΛΑΣ οδήγησαν τον δράστη στο τμήμα, η διαδικασία αυτοφώρου αποφεύχθηκε λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.

newsbomb.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ