ΕΚΡΥΘΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣΣύμφωνα με πληροφορίες, το νοσοκομείο «Αγιος Παύλος» βρίσκεται υπό κατάληψη, από περίπου 20 κρατούμενους -πιθανότατα Γεωργιανούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα 20 άτομα κρατούν κλεισμένους σε κάποιο χώρο τρείς φύλακες, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές στο νοσοκομείο.

Από τη διοίκηση των φυλακών έχει κληθεί εισαγγελέας, ενώ έξω από τις φυλακές βρίσκονται σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Όλα έγιναν όταν σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής κρατουμένου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στις φυλακές. Όταν έγινε αντιληπτή κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και συνελήφθη. Αυτό πυροδότησε ένταση με αποτέλεσμα γεωργιανοί κρατοούμενοι να προκαλέσουν ζημιές στο αρχιφυλακείο.

Την στιγμή της έντασης οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κλείδωσαν τις πόρτες που οδηγούν στο προαύλιο και μπήκαν στο ειδικό δωμάτιο ασφαλείας το οποίο έχει και αλεξίσφαιρα τζάμια.

Στην συνέχεια ειδοποίησαν τις αρχές. Επι τόπου βρίσκεται εισαγγελέας και δυνάμεις των ΜΑΤ με ειδικό διαπραγματευτή. Έδωσαν διορία λίγων λεπτών στους κρατούμενους και όταν αυτή εξέπνευσε, δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν επέμβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ