ΣΠ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτη Λάρισα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, επιχειρώντας μια πρώτη συνάντηση με παλιούς συντρόφους και πολιτικούς φίλους σε μια προσπάθεια δημιουργίας ενός «κεντροαριστερού» δικτύου που θα πάρει μέρος στην πανελλαδική συνδιάσκεψη των «Μεταρρυθμιστών» που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Στο περιθώριο των επαφών του μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Λυκούδης  τόνισε πως «… οι πρόωρες εκλογές δεν δίνουν λύσεις, ενώ η παρούσα βουλή και πρέπει και μπορεί να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αναφέρθηκε ακόμη στην αναγκαιότητα ενός σταθερού πολιτικού πεδίου στη χώρα, ενώ μιλώντας για το ρόλο της κεντροαριστεράς και των «Μεταρρυθμιστών» υπογράμμισε ότι βασική επιδίωξη είναι η ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου και «… ανάλογα με την αποδοχή της κίνησης θα επιχειρηθεί και η συμμετοχή στην όποια εκλογική διαδικασία».

Κλείνοντας ο Σπύρος Λυκούδης  επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως συμπολίτευση και αντιπολίτευση  έχουν υποχρέωση να συναντηθούν σε έναν κοινό τόπο, αφού η χώρα και οι καιροί απαιτούν  συναίνεση και  συνεννόηση.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ