ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΕ Γ. ΒΑΡΝΑΣ

ΒΑΡΝΑς«Παγωμένη» ξύπνησε το πρωί η κοινωνία της Λάρισας από την είδηση του θανάτου του προέδρου του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Γιάννη Βαρνά.

Ο 51χρονος πολιτικός μηχανικός «έφυγε» χθες το βράδυ από βαρύτατο εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ νοσηλευόταν τα τελευταία 24ωρα σε νοσοκομειακή μονάδα της συμπρωτεύουσας μετά από αιφνίδια εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Γ. Βαρνάς  ήταν παντρεμένος και πατέρας  τριών παιδιών, ενώ η νεκρώσιμος  ακολουθία θα τελεσθεί από το Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου, στις 3.30 το απόγευμα.

Η Δ.Ε. ΤΟΥ ΤΕΕ

Σε ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ αναφέρονται τα εξής:

Έφυγε χθες το βράδυ από τη ζωή ο Γιάννης Βαρνάς Πρόεδρος του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας. Ο 51 ετών πολιτικός μηχανικός νοσηλευόταν τις τελευταίες δυο ημέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με εγκεφαλική  αιμορραγία. Συγκλονισμένοι, η Δ.Ε. του ΤΕΕ και ο κόσμος των μηχανικών θα τον αποχαιρετίσουν σήμερα Κυριακή στις 3.30 μμ στον Αγ. Αχίλλειο όπου θα γίνει η κηδεία του.

Ο Γιάννης Βαρνάς καταγόταν από την Ελασσόνα, αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο του ΑΠΘ ενώ είχε κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Κατασκευών. Επί δεκαπενταετία διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας ν. Λάρισας, διαχειρίστηκε σειρά Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Εργάστηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας μηχανικός και παράλληλα ως επιχειρηματίας. Εκλεγμένος στα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ από το 2004 και κατά τις τελευταίες δύο θητείες, επί έξι χρόνια, ήταν πρόεδρος της Αντιπροσωπείας. Αναδείχθηκε Πρόεδρος της Δ. Ε. του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας τον Φεβρουάριο του 2014.

Η Διοικούσα Επιτροπή  του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, συγκλονισμένη από την αιφνίδια αναγγελία του θανάτου του Προέδρου της Γιάννη Βαρνά συνήλθε εκτάκτως εκδίδοντας Ψήφισμα και αποφάσισε μεταξύ άλλων να μη λειτουργήσουν οι υπηρεσίες του Τμήματος την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com