ΒΟΜΒΕΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

5DFΒόμβες κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο Φίλιππος Πετσάλνικος. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής και ένας κε των στενότερων συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου, παρείχε πλήρη στήριξη στον πρώην πρωθυπουργό αλλά άσκησε σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε το αυτονόητο, ότι ο Βενιζέλος εγκαταλείπει επισήμως το ΠΑΣΟΚ και πάει να το μεταλλάξει στη ΔΗΠΑΡ. Πριν από λίγους μήνες έκανε το ίδιο όταν κατέβηκε το κόμμα ως συνιστώσα της Ελιάς» τόνισε ο Φίλιππος Πετσάλνικος.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ένα κομματίδιο που δημιουργήθηκε ως διάττοντας αστέρας για να παίρνει 3 ή 4%», σημείωσε δηκτικά.

«Είναι δυνατόν αυτό το κίνημα να αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις με αυτά τα ποσοστά; Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η πολιτική που ακολουθεί δεν πείθει τον κόσμο. Γιατί ο κόσμος πιστεύει ότι η συμμετοχή άνευ όρων το έχει κάνει παρακολούθημα της δεξιάς» είπε χαρακτηριστικά. «Μια Ελιά, μια κληματαριά, τι είναι αυτά» συμπλήρωσε με νόημα.

Τέλος ο Φίλιππος Πετσάλνικος χαρακτήρισε φληναφήματα και παραμύθια της Χαλιμάς τα περί αποσταθεροποίησης που πρόβαλε η ηγεσία του κόμματος για την πρόταση Παπανδρέου για συνέδριο.

tribune.gr