ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ

μαραΟι δήμοι Λαρισαίων και Τυρνάβου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και τη στήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού–Υπεραποστάσεων, προκηρύσσουν τον 12ο Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου «ΤΥΡΝΑΒΟΣ– ΛΑΡΙΣΑ» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014, με αφετηρία την    Κεντρική πλατεία του Τυρνάβου και τερματισμό την Κεντρική πλατεία Λάρισας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και η διαδρομή μήκους 21,1 χλμ. Θα γίνει επί του οδικού άξονα που ενώνει τις δύο πόλεις (Τύρναβο – Λάρισα) με παράκαμψη στο 5ο χλμ προς Αγία Σοφία – Δένδρα και στη συνέχεια  ξανά είσοδος στον άξονα έως την Γέφυρα Αλκαζάρ – Μητρ. Δωροθέου – Σκληρού – Γέφυρα ΔΕΥΑΛ – πεζόδρομος κοίτης Πηνειού – από τη Β΄ Γέφυρα Πηνειού είσοδος στην Καλλιθέας – Αθηνάς – Θέτιδος – Κύπρου – Κεντρική Πλατεία (Τερματισμός).

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ο κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη. Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους. (Θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση μαζί με τη δήλωση συμμετοχής).

Κανονισμοί : Ισχύουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ.

Κατηγορίες :

Α/ ΑΝΔΡΩΝ

Έως 18 ετών

19 – 29 ετών

30 – 34 ετών

35 – 39 ετών

40 – 44 ετών

45 –49 ετών

50 – 54 ετών

55 – 59 ετών

60 – 67 ετών

68 ετών και άνω.

Β/ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έως 29 ετών

30 – 44 ετών

45 ετών και άνω

Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 4 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη, ή στην προηγούμενη αν πρόκειται για την τελευταία.

Σε όλο το μήκος της διαδρομής και κάθε 5 χλμ. θα υπάρχουν σταθμοί με νερά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 27/11/2014 στα γραφεία του αρμόδιου τμήματος του Δήμου Λαρισαίων, τηλ: 2410-235260, Ρούζβελτ 59 (1ος όροφος) ή στο  Fax: 2410-579915 ή στο e-mail: sport@larissa-dimos.gr

Για τη διευκόλυνση των αθλητών, θα αναχωρήσει λεωφορείο την Κυριακή και  ώρα 9.00 από την κεντρική πλατεία της Λάρισας προς την αφετηρία. Το ίδιο δρομολόγιο θα επαναληφθεί και μετά το τέλος του αγώνα, για την εξυπηρέτηση των αθλητών που θα έχουν αφήσει αυτοκίνητα στην αφετηρία.

Σε όλους όσους συμμετάσχουν κανονικά στον αγώνα, θα δοθούν αναμνηστικά (Μετάλλιο – Τεχνικό T-shirt).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και τον ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ στο www.dopael.gr.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΟΣΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ)

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com