ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΤΗΣ

gatis-kammenosΤην υποψηφιότητά του με το ψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις επόμενες βουλευτικές εκλογές στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, ανακοίνωσε ο απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού κ. Σταύρος Γατής.

Η απόφαση ελήφθη μετά από σχετική συνάντηση που είχε ο κ. Γατής με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, στο περιθώριο των εργασιών του εθνικού συνεδρίου του κινήματος που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Ο κ. Γατής έτυχε θερμής υποδοχής από τα στελέχη του κινήματος ενώ απηύθυνε χαιρετισμό από το βήμα του Συνεδρίου.

Σε δηλώσεις του με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Γατής σημειώνει τα εξής:

“Αποδεχόμενος το θερμό και ειλικρινές κάλεσμα για εθνική πανστρατιά από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο, αποφάσισα να θέσω εαυτόν στη διάθεση του κινήματος που τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική του καθαρή και ανένδοτη μάχη κόντρα στη μνημονιακή πολιτική του ξεπουλήματος της χώρας μας.

Έχοντας ως μοναδική προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον και την αποκατάσταση της εθνικής μας ανεξαρτησίας, θα δώσω μαζί με τους χιλιάδες έλληνες που επιθυμούν να ζουν ανεξάρτητοι, τη σκληρή μάχη για την ανατροπή του υπάρχοντος καθεστώτος.

Ευχαριστώ τον κ. Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Δηλώνω απλός στρατιώτης που θα πολεμήσει μέχρι τελευταίας ρανίδας για μία πατρίδα απαλλαγμένη από μνημόνια και ξένους δυνάστες”.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΤΗΣ

Ο Σταύρος Γατής γεννήθηκε στα Κανάλια Καρδίτσας στις 9 Μαΐου 1963. Από γονείς μετανάστες στη Γερμανία, εγκαταστάθηκε στη Λάρισα όπου και μεγάλωσε, αποφοιτώντας από το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο της πόλης.

Το 1981 αποφοίτησε από την Στρατιωτική σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα με τον βαθμό του Μόνιμου Λοχία Τεθωρακισμένων (Διοικητικός).

Υπηρέτησε σε Μονάδες των Σχηματισμών του Ελλαδικού και Νησιωτικού χώρου ως Μόνιμος Υπαξιωματικός – Αξιωματικός και συμμετείχε στην Ειρηνευτική Αποστολή στο Κόσσοβο (KFOR) το χρονικό διάστημα 2000 με 2001.

Αποφοίτησε επιτυχώς από το Σχολείο Διοικητών Μονάδων(Σ.Α.ΤΘ.)

Αποστρατεύτηκε  με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη ως Διευθυντής της Λέσχης Αξιωματικών Λάρισας, όπου υπηρέτησε επί 6 συναπτά έτη.

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Λάρισα, Νέα Αρχή”.

Είναι παντρεμένος με την Ευδοκία Κανιάρα (ιδιωτική υπάλληλο) και πατέρας δύο  παντρεμένων τέκνων, της Στυλιανής (Στρατιωτικός – Πτυχιούχος Ιατρικών Εργαστηρίων) και της Βασιλικής (Στρατιωτικός-Βοηθός Φαρμακείου).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com