Η ΕΛΛΙΠΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

δημοτικοσυμβουλιο τυρναβουΤο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Τυρνάβου που ανέρχεται στα 1.190.354,59 €, ενέκρινε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου. Μιλώντας για το νέο πρόγραμμα, που σημειωτέον συντάχθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης υποστήριξε οτι ο δήμος Τυρνάβου αν και είναι πολύ μεγάλος η χρηματοδότησή του είναι ελλιπής.

“Το ελάχιστο ποσό που διατίθεται από την ΣΑΤΑ δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει κάποια αυτοτελή έργα. Ακόμη και η συντήρηση των ήδη υπαρχόντων υποδομών, δομών είναι πολύ δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε νέα έργα και μελέτες μέσω κάποιων προγραμμάτων”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, υποστήριξε ότι η παράταξή του θα υπερψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα αφού συντάχθηκε μέσα από νόμιμες διαδικασίες και από την δική της δημοτική αρχή.

Αντίθετα ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Σ. Χατζηκράχτης υποστήριξε ότι δεν θα ψηφίσει το Τεχνικό Πρόγραμμα, αφού δεν βλέπει κανένα όραμα σ’ αυτό, ενώ απουσιάζουν σημαντικά για την παραπέρα πορεία και την ανάπτυξη του τόπου, έργα. Καταλήγοντας ανέφερε ότι προεκλογικά άλλα λεγόταν και τώρα άλλα εφαρμόζονται, τονίζοντας ότι η δική τους παράταξη τα έχει επισημάνει.

Η κ. Αν. Ψύρρα δήλωσε ότι ως ένδειξη διαμαρτυρίας και γιατί το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι φτωχό θα ψηφίσει «παρόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη «Δράση Πολιτών» αποχώρησε από την συνεδρίαση, δηλώνοντας ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα είναι φτωχό, ενώ και για τον Προϋπολογισμό ξεκαθάρισε ότι διατηρεί πολλές ενστάσεις αφού θα έπρεπε να είχε προηγηθεί οικονομικός έλεγχος πριν την συζήτηση του Προϋπολογισμού.

Τελικά το πρόγραμμα έργων που ψηφίστηκε φαίνεται στους παρακάτω πίνακες:

pinak1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PINAK2

 

 

 

 

 

 

 

 

PINAK3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PINAK4

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ