ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΟΙ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

ΑΓΙΑΑΙΚΤην μνήμη της Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου τιμά η Εκκλησία την Τρίτη 25/11/2014 με πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις στον εορτάζοντα ανεγειρόμενο φερώνυμο Ναό στο Αλκαζάρ.

Την  παραμονή της εορτής, στις 6.30 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα θα τελεσθούν τα μεθέορτα, η  λιτάνευση της ιεράς εικόνας και η Παράκληση στην Αγία Αικατερίνη.

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Την Τετάρτη 26/11 η εκκλησία τιμά την μνήμη του Οσίου Στυλιανού Παφλαγόνος, προστάτου των βρεφών και των νηπίων. Στην τοπική Εκκλησία πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου  Στυλιανού, όπου την παραμονή στις 7.οο μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Ιγνατίου. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. π.Αχιλλίου, ενώ το απόγευμα θα λάβουν χώρα ο Μεθέορτος εσπερινός και η παράκλησις του Οσίου Στυλιανού, υπέρ υγείας των παιδιών και των νηπίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ