ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΣΤΟΝ Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ

σαχινιδηςΠολλοί λένε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και φαίνεται ότι αυτό συμμερίζεται και ο βουλευτής και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία χθες να ρίξει ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά και στη νέα ηγετική ομάδα του κινήματος.

Η κίνηση αυτή του κ. Σαχινίδη, που σημειωτέον δηλώνει παρόν και για τη μεταβενιζέλου εποχή, μόνο ως κεραυνός εν αιθρία δεν ήταν, αφού όσοι παρακολουθούν τα του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει να θυμούνται καλά ότι πριν από λίγο καιρό ο κ. Σαχινίδης δημοσιοποιώντας για πρώτη φορά τη διαφωνία του με τον κ. Βενιζέλο υπέβαλε παραίτηση από τη θέση του συντονιστή Οικονομίας του κόμματος.

Για να φτάσει σε αυτή την απόφαση ο κ. Σαχινίδης είχε προηγηθεί η απόφαση του κ. Βενιζέλου να στείλει εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ στις πρώτες διαπραγματεύσεις με την τρόικα στο Παρίσι τον καθ’ όλα άσχετο με την οικονομία Χρήστο Πρωτόπαπα, γεγονός που ενόχλησε τον Λαρισαίο πολιτικό και πρώην υπουργό Οικονομικών.

Φυσικά ο κ. Βενιζέλος είχε δείξει και νωρίτερα τις διαθέσεις του για τον κ. Σαχινίδη αφού καθ΄όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για τις ευρωεκλογές με τον μόνο που συνομιλούσε το κόμμα και οι υποψήφιοι ήταν ο εξ απορρήτων του προέδρου κ. Θ. Παπαλιάγκας.

Με δεδομένα λοιπόν όλα τα παραπάνω, μάλλον άργησε να μιλήσει ο κ. Σαχινίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ