ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ενεργοί Πολίτες 1Το δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο επισκέφθηκε η συντονιστική επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης «Ενεργοί Πολίτες Λάρισας». Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και μεταξύ άλλων τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας της κίνησης με τους Δήμος της περιοχής για την προώθηση ζητημάτων που αφορούν στην κοινωνία των πολιτών, με το δήμαρχο να δηλώνει πρόθυμος να συζητήσει όποιες τεκμηριωμένες προτάσεις κατατεθούν.

Παράλληλα, καταγράφτηκε το αίτημα της συνδρομή του δημάρχου για την τροποποίηση του Νόμου 4264/2014 ο οποίος άλλαξε ριζικά το καθεστώς που ίσχυε μέχρι το Μάιο του 2014 και αφορούσε στη διεξαγωγή του υπαίθριου εμπορίου. Μέχρι τότε οι παραγωγοί και μεταποιητές είχαν τη δυνατότητα απευθείας διάθεσης των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στους καταναλωτές, «χωρίς μεσάζοντες», γεγονός που ενίσχυε το εισόδημά τους αλλά και βοηθούσε τις οικονομικά αδύναμες ομάδων καταναλωτών.

Η αντιπροσωπεία της πολιτικής κίνησης των «Ενεργών Πολιτών» αποτελείτο από τον κύριο Γ. Νταλώση και τις κυρίες Ε. Ανδρούτσου Β. Γρυπάρη, Ε. Καλούδη και Ρ. Μπετσιμέα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ