Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ

t57Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος βoυλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έως τον Ιούνιο υπουργός Πολιτισμού, επιστρέφει τώρα στα παλιά δημοσιογραφικά του λημέρια και γίνεται… εκπομπάρχης σε μια περίοδο κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων. 

Ειδικότερα, ο γαλάζιος πολιτικός ξεκίνησε από τη Δευτέρα καθημερινή εκπομπή, με τον ευφάνταστο τίτλο “Χώρα εν Καμίνω”, στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, είχε επικοινωνήσει με φίλους, γνωστούς και ψηφοφόρους νωρίτερα με ομαδική αποστολή sms που έγραφαν: “Μια διαφορετική ματιά στα γεγονότα με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο από τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου”.

Στέλεχος του Ποταμιού ντρέπεται για λογαριασμό του


Η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου, μέλος της Πανελλήνιας Επιτροπής του Ποταμιού και τομεάρχης του κόμματος, σε ανάρτηση της στο Facebook περιγράφει τα αισθήματα της όταν έμαθε ότι ο κ. Παναγιωτόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση.

“Εάν πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος δεν ντρέπεται να κάνει εκπομπή σε κανάλι που διαφημίζεται ως “Το μοναδικό κανάλι στην Ελλάδα που δεν έχει προσκυνήσει, πολεμάει την Τρόικα και καταγγέλλει το Μνημόνιο”, ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό του.

Πριν δυο εβδομάδες βρεθήκαμε με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο στο πλατώ της εκπομπής “Κοινωνία ώρα Μέγκα”. Στο διάλειμμα, τον ρωτά κάποιος: “Αληθεύει ότι θα κάνεις εκπομπή στο Κόντρα;” “Ναι, θα κάνω”, απάντησε χαμογελώντας. Έμεινα. Φαίνεται ότι είχα τόσο χαμένο ύφος, που με ρώτησε ο κ. Παναγιωτόπουλος τι μου συμβαίνει. “Τι είπατε;” τον ρώτησα σαν να βγαίνω από λήθαργο.

“Τι πάθατε;” με ρώτησε. “Έχω σοκαριστεί απ’ το ότι είπατε ότι θα κάνετε εκπομπή στο Κόντρα”, απάντησα με τη χαρακτηριστική μου διακριτικότητα. Απάντησε κάτι του είδους “Δεν το εννοώ”, επειδή προφανώς είχα πάρει αυτό που κάποιος χαρακτήρισε ως “το πιο ψαρωτικό ύφος σε χαμογελαστή γυναίκα που έχω δει”…

Ξαναντρέπομαι για λογαριασμό του”.

nooz.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ