ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

θεατροΜε  πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων 1 ου Γυμνασίου Τυρνάβου πραγματοποιήθηκαν ομάδες θεάτρου ,χορού & μουσικού Συγκροτήματος δωρεάν για τους μαθητές του Σχολείου. Στην προσπάθεια του Συλλόγου  για διέξοδο των εφήβων μέσω των δημιουργικών μορφών έκφρασης και έπειτα από συζήτηση με τους μαθητές προκειμένου να καλύψουμε τα ενδιαφέροντα τους ο Σύλλογος κατάφερε να λειτουργήσει τις τρείς αυτές ομάδες.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν  η Διεύθυνση – Σύλλογος διδασκόντων  του σχολείου, Ο δήμος Τυρνάβου διαθέτοντας την απαραίτητη αίθουσα αλλά και οι γονείς των παιδιών που με τη ετήσια συνδρομή τους στηρίζουν τα έσοδα του Συλλόγου.

“Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς ελπίζουμε να απολαύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  τα πολύπλευρα ταλέντα των παιδιών μας.

Οι Ομάδες αφορούν αποκλειστικά τους μαθητές  του 1ου Γυμνασίου Τυρνάβου  και είναι ως εξής:

Τα μαθήματα χορού  γίνονται κάθε Σάββατο στις¨4:00μμ στην αίθουσα bollero με υπεύθυνη την κ.Κατερίνα Παπουτσή ενώ

Τα μαθήματα θεάτρου  γίνονται κάθε Κυριακή στις 6:00μμ το απόγευμα στην αίθουσα bolerro με υπεύθυνη την κ. Γράβαλου Έλενα.

Η ομάδα Συγκροτήματος συναντάτε κάθε  Σάββατο στο χώρο της Μουσικής Σχολής Του Δήμου Τυρνάβου ώρες 5:00-6:00 με υπεύθυνο τον κ.Κρίκη Κων/νο.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του Συλλόγου”, αναφέρεται σε ανακοίνωση των γονέων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ