ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ” Η Ν.Ε. ΚΑΙ Η Δ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

πασοκΗ συνολική απαξίωση του ΠΑΣΟΚ από την ελληνική κοινωνία, και η αποστροφή που δείχνουν οι πολίτες στο κόμμα του Β. Βενιζέλου δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ανεπηρέαστα και τα κομματικά όργανα στη Λάρισα, τα οποία έχουν εξελιχθεί σε οργανώσεις “φάντασμα” και ακόμη χειρότερα σε οργανώσεις “σφραγίδα”, για να εξυπηρετήσουν μικροσυμφέροντα κάποιων που θέλουν να λέγονται ακόμη και σήμερα στελέχη…

Με κομματικά γραφεία που δεν έχουν τηλέφωνο και ποιος ξέρει μέχρι πότε θα έχουν ακόμη ρεύμα, με απολυμένους τους υπαλλήλους που κρατούσαν μέχρι πρότινος ζωντανά τα κομματικά γραφεία, έστω και απλήρωτοι, με τα περισσότερα από τα άτομα που εκλέχθηκαν στις τελευταίες, προ δύο ετών, διαδικασίες στα κομματικά όργανα να απέχουν από εκδηλώσεις, πόσο μάλλον από συνεδριάσεις των οργάνων, το κόμμα βυθίζεται στην ανυποληψία και στην απαξίωση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προ λίγων ημερών αποτυχία της προσπάθειας να συνεδριάσει η Ν.Ε., αφού στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν μόλις δύο ή τρία μέλη του οργάνου, αλλά και η προσπάθεια να συνεδριάσει η Σ.Ε. της Δ.Ο. που επίσης δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Ομως κάποιος που είναι και βαφτισιμιός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, φρόντισε να διοχετεύσει στον τύπο ανακοίνωση για να εκφράσει τη διαφωνία του με τα όσα ανέφερε ο πρώην υπουργός και βουλευτής σήμερα Φ. Σαχινίδης, επιχειρώντας -στο όνομα ενός ανύπαρκτου οργάνου- να δώσει στήριξη στον νονό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ