Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΡΗ

λοβερδοςΣαφή θέση υπέρ της ικανοποίησης του αιτήματος που έχει υποβάλει ο Νίκος Ρωμανός για να παρακολουθεί μαθήματα και να δίνει εξετάσεις στη σχολή που πέρασε πήρε σήμερα το πρωί ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Οπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, αφού η πολιτεία επέτρεψε στον Ρωμανό να δώσει εξετάσεις για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ, θα πρέπει να του δώσει άδεια να παρακολουθεί τα μαθήματα και να δίνει εξετάσεις στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον ξεκαθάρισε ότι το κράτος δεν θα πρέπει να τον αφήσει να πεθάνει. Μάλιστα έστειλε μήνυμα και στους συναρμόδιους υπουργούς να δώσουν λύση στο θέμα άμεσα.

Ο υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε και στον έγκλειστο για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη Ηρακλή Κωστάρη ο οποίος επίσης έχει υποβάλει αίτημα συμμετοχής στις εξετάσεις του ΤΕΙ στο οποίο πέτυχε την εισαγωγή του, λέγοντας ότι σαφώς και θα πρέπει να ικανοποιηθεί, αφού όπως υποστήριξε ο Ηρακλής Κωστάρης, ο οποίος παντρεύτηκε στις φυλακές και απέκτησε και δύο παιδιά κάνει μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Λοβέρδος παρά την προσπάθεια που έκανε παρουσιαστής της εκπομπής να συνδέσει τους Ρωμανό και Κωστάρη με την απόδραση Ξηρού, έκανε σαφέστατο διαχωρισμό,μένοντας στην ουσία του θέματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ